Receptionist Vikar 2018-04-12T10:36:28+00:00

Søger du Receptionist Vikar?

Kompetent arbejdskraft

I rigtigt mange virksomheder er receptionisten virksomhedens ansigt udadtil, og ofte den første person som møder jeres gæster, kunder, samarbejdspartnere eller ansatte.

Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed finder den helt rigtige person til at varetage netop den opgave.

Hos Dansk Personaleudlejning kan vi hjælpe jer med erfarne receptionister, uanset om I er en større eller mindre virksomhed.

Vores receptionister er klar til at hjælpe med opgaver som telefonbetjening, administrative opgaver, mødeopdækning og andre praktiske opgaver, som skal løses i løbet af dagen.

Desuden er det naturligt for vores receptionister at være smilende, imødekommende, servicemindede og naturligvis professionelle.

Endvidere kan vi hjælpe med receptionister til jeres virksomhed, hvis I har internationale relationer, og har behov for en medarbejder med forskellige sprogkompetencer.

Vores receptionister er desuden vant til at arbejde selvstændigt, men indgår også gerne i samarbejde med andre receptionister eller i teams.

Spørg også gerne efter receptionister med forskellige IT-kompetencer.

Kontakt Dansk Personaleudlejning i dag, og find din nye medarbejder.

Faglært arbejdskraft

Hos Dansk Personaleudlejning kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle håndværkerfag. Vi råder over en række dygtige medarbejdere, som alle går dedikeret til opgaven og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Vores medarbejdere dækker over tømrere, snedkere, smede, malere, blikkenslagere m.fl. og vores netværk gør os i stand til at levere præcis den ekspertise du lige står og mangler. Kræves det, at håndværkeren medbringer eget værktøj, kan også dette arrangeres.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der.

Ufaglært arbejdskraft

Mangler du ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, så kontakt Dansk Personaleudlejning. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive – og så er de klar til at give en ekstra hånd.

Opgaverne består typisk af oprydning, materialehåndtering- og fordeling, grov rengøring og lign. og vi kan ligeledes stille nødvendigt materiel til rådighed, hvis der er behov for det.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70