Container tømning 2018-04-12T10:15:00+00:00

Container tømning, vi har ekstra mandskab!

Kompetent arbejdskraft

Har I behov for mødestabile vikarer, som ikke er bange for at tage fat, og som kan få noget fra  hånden?

Hos Dansk Personaleservice kan vi hjælpe med personale til tømning af containere i korte eller længere perioder.

Måske er I en virksomhed, som modtager store mængder fragt i containere, eller måske modtager i forskellige former for udstyr til jeres produktion? Uanset opgaven, så har vi det rette mandskab til at få løst jeres opgave.

Vores vikarer til containertømning er robuste og vant til fysisk arbejde – også med tunge løft.

Hvis der er behov for det kan containertømningen eksempelvis kombineres med pakkeopgaver, plukning eller forskellige forefaldende lageropgaver

Opgaverne kan være på dag, aften- eller nathold.

Vi lægger stor vægt på, at vores vikarer er mødestabile, og selv medvirker til at få løst de opgaver de komme ud til.

Kontakt Dansk Personaleudlejning i dag, og find din nye medarbejder.

Faglært arbejdskraft

Hos Dansk Personaleudlejning kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle håndværkerfag. Vi råder over en række dygtige medarbejdere, som alle går dedikeret til opgaven og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Vores medarbejdere dækker over tømrere, snedkere, smede, malere, blikkenslagere m.fl. og vores netværk gør os i stand til at levere præcis den ekspertise du lige står og mangler. Kræves det, at håndværkeren medbringer eget værktøj, kan også dette arrangeres.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der.

Ufaglært arbejdskraft

Mangler du ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, så kontakt Dansk Personaleudlejning. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive – og så er de klar til at give en ekstra hånd.

Opgaverne består typisk af oprydning, materialehåndtering- og fordeling, grov rengøring og lign. og vi kan ligeledes stille nødvendigt materiel til rådighed, hvis der er behov for det.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70